El proper dimecres 10 de juliol El Parc Natural del Montgó i l’empresa “Mundomarino” vos proposen una visita guiada a la Reserva Natural dels Fons Marins del Cap de Sant Antoni. Uns Paisatges espectaculars que alberguen flora i fauna de gran interès, comptant a més amb el valor afegit de fer-ho amb un vaixell des de la mar.

Aquesta activitat comença en el Port de Dénia a les 9.15 h on s’embarcarà en el catamarà de “Mundomarino” que acostarà als participants a la zona de la reserva marina, al llarg del trajecte d’1 hora aproximadament, un tècnic del parc explicarà els valors de la Reserva Natural dels Fons Marins del Cap de Sant Antoni. L’event quedarà supeditat a que les condicions meteorològiques siguin les adequades per a realitzar el trajecte amb vaixell. Serà a les 9.15 h a l’esplanada del port de Dénia. Duració de l’activitat: 1.00 hores aproximadament. Cost de l’activitat: 12 € adults, 8 € (4-10 anys), 0 € (menors de 4 anys). Més informació: 679196461 / parque_montgo@gva.es  

Inscripcions: www.mundomarino.es /reserves info@mundomarino.es  Tel: 966423066.  MÉS INFORMACIÓ ACÍ.

L’activitat es repetirà el 24 de juliol, el 21 d’agost i el 22 de setembre.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies