Aquest divendres 5 de juliol la Fundació Baleària i Els Magazinos inauguren l’exposició “Imaginatio Mare de l’artista Joan Pascual Roca i la instal·lació i escultures MEDUSA de Francesc Ramis. Serà a Els Magazinos, (c/.Pont,19). Dénia, a les 20:00 h.

Les aquarel·les de Joan Pascual Roca ens endinsen en un mar poètic, captivador, on resideix la vida serena, bella i silenciosa. Imatges d´un naturalisme íntim descobreixen la verdadera importància del món marí i la imperiosa necessitat de preservar-lo.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies