El 04 de juny està prevista la presentació-recital del darrer llibre de poesia del nostre soci Carles Mulet “Naixement d’Islàndia”, premi Octubre Vicent Andrés Estellés de Poesia 2018. Intervindran a més a més de l’autor, Isabel Robles, poeta i Marina Mulet, actriu. Serà a la llibreria Fan set, Octubre Centre de Cultura Contemporània a les 19 hores.

També el DIMECRES, 19 DE JUNY A PEDREGUER, tindrem l’oportunitat de veure la presentació a la Casa Municipal de Cultura a les 20 hores.

Naixement d’Islàndia és el poemari guanyador del Premi Vicent Andrés Estellés del 2018. El jurat va dir, a propòsit del recull, que es tractava d’«un cant a l’espai en blanc, de l’illa com a àmbit d’emancipació individual i universal». D’acord amb això, i com ja suggereix el títol, Naixement d’Islàndia té l’origen en un viatge a aquella illa nòrdica, on el poeta hi va tenir la sensació d’assistir al naixement del món, de connectar amb la pura matèria, on covava la llavor i l’ímpetu primer de la vida.  

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies