Aquest diumenge 30 de juny tindrà lloc als Porxes de Pedreguer la Trobada de la Llata 2019 que duu per nom ‘Trobadada de la llata’ una jornada pedagògica pública: com es fa una barxa? Desde les 11 del matí fins a les 13 hores s’aprendrà a embrinar, fer llata, cosir una barxa, … Durant el matí també es podrà veure una exposició amb les peces úniques del taller de 2018. A més, hi haurà en primícia, la presentació d’algunes de les cançonsde les cançons de nou CD, en preparació, de Lluís el Sifoner i el Cor de Veus Barxeres de Pedreguer TRENANT BARXES.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies