El proper dimecres 19 de juny es presentarà a Pedreguer el darrer llibre de poemes del nostre soci Carles Mulet Naixement d’Islàndia. Serà a la Casa Municipal de Cultura a les 20 hores.

Aquest poemari va guanyar el Premi Vicent Andrés Estellés del 2018. El jurat va dir, a propòsit del recull, que es tractava d’«un cant a l’espai en blanc, de l’illa com a àmbit d’emancipació individual i universal». D’acord amb això, i com ja suggereix el títol, Naixement d’Islàndia té l’origen en un viatge a aquella illa nòrdica, on el poeta hi va tenir la sensació d’assistir al naixement del món, de connectar amb la pura matèria, on covava la llavor i l’ímpetu primer de la vida.      https://www.tresiquatre.cat/llibres/?li_id=28903

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies