El proper DIJOUS, 06 DE JUNY A PEDREGUER: Conferència “I si parlem en valencià?” impartida per Ferran Suay (València, 1959), Doctor en Psicologia per la Universitat de València, on exerceix com a professor de Psicobiologia. Serà al Casal Jaume I de Pedreguer, a les 20 hores.

És el president d’ELEN (Equality Language European Network), membre de la Junta Directiva d’ ACPV, president de Tallers per la Llengua i forma part del Consell Consultiu de Plataforma per la llengua al País Valencià. També és col·laborador de La Veu, diari digital del País Valencià i de Vilaweb. El 2010, participà a Mallorca, en la quarta edició de les Jornades de Normalizació Lingüística. 

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies