El diumenge 30 de juny a Jesús Pobre arreplegada de margalló al Montgó i taller de llata al RiuRau. Una bossa de plàstic és fa servir durant uns 15 minuts de mitjana i després es desfeta. Per desgràcia la immensa majoria dels milions de bosses que es consumeixen al món acaben contaminant el medi ambient. Però tenim una alternativa propera, renovable, ecològica i tradicional (… i de moda) que pot evitar l’ús de milers de bosses al llarg de la seva vida útil: les cistelles de palma. El margalló, una espècie típica del litoral mediterrani i molt present en el Montgó, s’ha fet servir sempre per elaborar cistelles, cabassos, catifes i cordes per ser un material resistent i durador. Vine a aprendre com es recull i es treballa aquest material que pot substituir l’ús de bosses de plàstic. Primer anirem al vessant sud del Montgó a arreplegar les fulles del margalló i al voltan de les 12.00 h farem un taller de llata a l’ombra del RiuRau. Hora i lloc d’inici: 8.30 h Riu Rau del Senyoret. (C/Diagonal s/n). La durada de l’activitat seran 5 h aproximadament. Dificultat mitjana. Activitat gratuïta. Reserva obligatòria: 679196461 / parque_montgo@gva.es Es recomana agafar guants resistents, barret i aigua. 

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies