Us comuniquem que com en anys anteriors l’IECMA ha adquirit per cada unes de les persones associades a l’entitat, el dos llibrets de la sèrie “Llegir en valencià”  referents a la nostra comarca, que es publicaran juntament amb el periòdic Levante per a este estiu. Els títols en concret són els que us adjuntem en les portades corresponents.
Us ho comuniquem perquè en tingueu coneixement. Ja us enviarem els llibres esmentats passat l’estiu, quan ens els facen arribar.
Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies