El proper dijous 6 de juny, a les 20 h, a la Biblioteca Pública de Dénia es farà la presentació del llibre Pedra i calç: una història sobre els artesans de la pedra, del col·lectiu Pedra i calç. Cada membre de Pedra i calç – Associació d’oficis de tradició oral comentarà un apartat del llibre. 

L’acte anirà acompanyat d’una exposició d’eines relacionades amb els oficis de calciner, picapedrer i margenador. 

Al final de la presentació es farà un col·loqui amb els assistents.

Síntesi del llibre: Des de la prehistòria, els valldalbaidins han utilitzat els materials al seu abast per viure. La pedra ha estat un element essencial i no només per a fer marges, cases o calç. Aquesta publicació és un homenatge a totes les persones que l’han treballada de qualsevol de les maneres. Esperem que tot l’esforç fet pels avantpassats siga una xicoteta contribució per a les joves generacions.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies