Aquest dijous a Pedreguer dins del XV Cicle Societat – Dones del segle XX, tindrem la presentació del llibre  Modernes, lliures i preparades.  El Grup Femení de la Residència d’Estudiants de Madrid en temps de guerra:  l’Hort de les Palmes de Picanya (1936-1939). XXI  Premi d’Investigació de l’IDECO Horta Sud 2017. A càrrec de l’autor, Wilson Ferrús Peris. Serà a la Casa Municipal de Cultura a les 19.00 hores.

Ferrús, nascut a Catarroja el 1963, és professor, investigador i escriptor. Diplomat en Magisteri i Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació, és professor de Secundària i de la Universitat de València. El seu camp d’investigació se centra en l’estudi de l’educació durant la II República i la posterior repressió franquista.

 

 

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies