L’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina organitza un viatge cultural a Albaida el proper dissabte 18 de maig.

L’horari d’eixida està previst a les 8 hores a l’estació d’autobusos de Dénia. També s’arreplegarà viatgers a Ondara a les 8.20, front els supermercat Mas y Mas de l’Av. Dr. Fleming.

A Albaida es visitarà el Museu Internacional de Titelles, el Museu del Pintor Josep Segrelles, el Palau dels Milà i Aragó, marquesos d’Albaida i el centre històric de la ciutat. També hi haurà dinar i en acabar un recorregut pel centre històric d’Otos, on hi ha la ruta dels rellotges de sol.

Les places són limitades i el període d’inscripció finalitza el dia 14. El preu amb tot inclòs 30 €.

En el pdf es poden llegir més informació:  VIATGE CULTURAL A ALBAIDA

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies