El proper divendres 31 de maig a la Vila Joiosa es presenta el darrer llibre del nostre soci Jesús Moncho “La taverna del Negre”. El Comerç amb Amèrica i el tràfic d’esclaus emmarca aquesta novel.la històrica ambientada a la Vila durant el segle XIX. Aquesta novel.la a estat guardonada amb el Premi Isabel de Villena dels Premis Ciutat de València. Presentarà el president de l’Institut d’Estudis de la Marina Baixa Agustí Galiana. Serà al Club Nàutic de la Vila Joiosa (Av.del Port,1), a les 20 hores.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies