Vos avancem que el proper divendres 31 de maig tindrem la presentació – col·loqui del darrer llibre publicat per aquest institut i que pròximament rebreu. El llibre està dedicat a la història de Els Poblets: La Setla, Mira-rosa i Miraflor entre la conquesta cristiana i la fi de l’Antic Règim. La presentació serà a la Biblioteca Enric Valor (Av. Mestre Vicent, 5-7), de Els Poblets. Hi intervindrà la nostra presidenta Rosa Seser Pérez i l’autor del llibre, el nostre soci Josep Andrés Torres. La introducció serà a càrrec del nostre soci d’honor Josep Ivars Pérez,arquitecte. Els socis podran agafar el seu exemplar en aquest acte.  

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies