La Fundació Baleària i l’Ajuntament del Verger van inaugurar la setmana passada a la Torre dels Ducs de Medinaceli l’exposició “Imaginatio Mare” de l’artista Joan Pascual Roca i la instal·lació i escultures MEDUSA de Francesc Ramis. Les aquarel·les de Joan Pascual Roca ens endinsen en un mar poètic, captivador, on resideix la vida serena, bella i silenciosa. Imatges d´un naturalisme íntim descobreixen la verdadera importància  del món marí i la imperiosa necessitat de preservar-lo. Es pot visitar fins el 31 de maig de dimarts a dissabte. 

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies