L’Ajuntament de Dénia i edicions 62 tenen el plaer de convidar-nos a la presentació de l’últim llibre de Víctor Labrado, Veus, la mar. Amb aquesta novel·la, Víctor ha guanyat el Premi Joanot Martorell 2018. L’acompanyarà la nostra presidenta Rosa Seser, directora de l’Arxiu de Dénia. 

L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Pública Municipal (C/. De Sant Josep,6), a les 20 h

Sinopsi: De la mar es viu. Molts fills, néts, besnéts de mariners aprenien a viure del turisme. Però no tots, ni de bon tros. Un bon grapat s’estimava més embarcar-se. Amb els pares, encara havien anat a vela. Va ser l’última generació que ho va fer. Aquests homes de mar van patir la història al llarg de tres guerres, la d’Espanya, la Mundial i la d’Algèria. Després, les aigües pudents, mortes, de la creixent urbanització litoral van fer fugir el peix i ells l’havien d’anar a pescar com més va més lluny. Veus, la mar reconstrueix amb un lèxic riquíssim i ple de subtileses l’aventura d’aquella generació de mariners que avui, retirats de la mar, se la miren des del moll o esquivant turistes pel passeig marítim. Entre el passat llunyà i el present, els seus records encara poblen la mar de goig, de dols, de desitjos, de perills. Només calia escoltar-los. 

Victor Labrado és ben conegut per obres com: “La guerra de quatre”, “quan anaven a l’estraperlo” “No mataràs”

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies