El divendres 5 d’abril  Concert de presentació de la XVIII del festival Xàbia Folk 2019 a les 20 hores a la Casa de Cultura amb l’actuació de Xavier de Bétera – País valencià- que presentarà el disc Empremtes.

Seguirà el divendres, 26 d’abril a les 22.30 h – Envelat de la plaça de la Constitució. Korrontzi – País Basc.
I el dissabte, 27 d’abril a les 19 hores a l’envelat de la plaça de la Constitució. Rascanya – País valencià. Presentació del disc Auia. En acabar a les 22.30 hores,  Aljibe – Castella. Presentació del disc Agua. Músiques tradicionals de la conca del Tajo.
 
Acabant el diumenge, 28 d’abril a les 12 h – Ermita de Santa Llúcia. Mujeres con Raíz – Múrcia. Presentació del disc Las edades de la vida.
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies