El proper dissabte 6 d’abril, a partir de les 9.30 h, tindrà lloc al Saló de Plens de l’ajuntament de Teulada, la “Jornada vicentina. Mirades sobre sant Vicent Ferrer” organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Intervindran Joan Borja (UA), Joan Carles Gomis (UV, Conservatori de Castelló), Josep E. Rubio (UV), Joan Ivars (UNED), i Honorat Ros (AVL). Per la vesprada es completarà l’activitat amb una visita cultural a diferents espais vicentins de Teulada. 

Aquest és el programa previst:

9.30-10.00 h

Inauguració de la jornada i de l’exposició sobre sant Vicent Ferrer.

10.00-10.40 h

Joan Borja (UA): «Sant Vicent en la cultura popular».

10.40-11.20 h

Joan Carles Gomis (UV_Conservatori de Castelló): «Els gojos de sant Vicent: música i literatura».

12.00-12.40 h

Josep E. Rubio (UV): «La llengua com a nus temàtic en els sermons vicentins».

12.40-13.20 h

Joan Ivars (UNED): «Les imatges populars de sant Vicent a Teulada».

13.20-14.00 h

Honorat Ros (AVL): «Presentació del còmic sobre la vida de sant Vicent».

14.30-16.00 h

Dinar

16.15-17.45 h

Visita guiada per la Teulada vicentina, inclòs el Centre d’Estudis Vicentins.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies