El divendres 12 d’abril a Pego presentació del llibre ‘Setze relats de guerra. La novel·la d’un poble enfrontat. Pego (Marina Alta)’, a càrrec de la regidora de Cultura, Laura Castellà, i de l’arxiver municipal i soci de l’IECMA, Joan Miquel Almela.

A continuació, al pati de la Casa de Cultura, acte inaugural de la col·locació de les rajoles en homenatge als cinc pegolins assassinats al camp de concentració de Mauthausen-Gusen, donades per la Generalitat Valenciana.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies