Aquests divendres 5 d’abril la nostra sòcia Elvira Cambrils presenta al Casal Cultural Jaume I de Pedreguer, la seua darrera novel·la, “A la platja de Camus”. Amb la participació de Pilar Garcia Aparicio. A la platja de Camus és un “thriller” protagonitzat per un músic valencià de nom Toni-Lluís (en homenatge a Toni-Lluís Carrió i Artigues) que denuncia la corrupció en el poder valencià. La vida dels valencians a l’Algèria colonial i el cruent desenllaç de la guerra d’independència donen pas a una reflexió sobre el difícil equilibri entre cultures que amenaça el nostre temps. Els personatges opten pel dret a estimar sense mesura i l’honestedat moral per a escapar d’una existència humana sense sentit. Serà a les 20 hores.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies