El Centre de Gastronomia del Mediterrani UA- Dénia arranca una nova temporada del cicle Llegir en clau gastronòmica. El dimecres 10 d’abril a les 20:00 h tindrà lloc, a la sala de conferències de la nova biblioteca municipal de Dénia al carrer Sant Josep,  6, la presentació de la Col·lecció de gastronomia del Servei de Publicacions de la Universitat d’Alacant. En concret es donarà a conéixer l’edició facsímil de les obres de José Guardiola Ortiz (1872-1946) anomenada  ‘Gastronomia Alicantina’

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies