Aquest divendres 5 d’abril a les 20 hores al Saló d’Actes Municipal de Benissa (La Cultural) es projectarà el documental ‘Cap a la terra promesa’, el primer de la sèrie ‘Del Montgó a Manhattan. Valencians a Nova York’. La història de 380 homes i dones de Benissa i de 15.000 valencians més que fa cent anys van emigrar als Estats Unitats i al Canadà per guanyar un futur. Guió i direcció de Juli Esteve.
No fou cosa només de Manolo i Pere ‘Bigot’: prop de 400 veïns i veïnes de Benissa van buscar al Canadà i als Estats Units, entre 1906 i 1920, la fortuna que ací no tenien. Aquesta història és la que contaran a les 20 hores al Saló d’Actes Municipal (la Cultural).  
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies