El passat dissabte 9 de marc es va celebrar a l’Auditori de Teulada una reunió dels centres d’estudis comarcals de la província d’Alacant sota el paraigües de l’Espai Cultural Enric Valor. En l’acte abordaren temes del projecte ‘Art en Valor’ i la seua difusió. En representació de l’ajuntament els va donar la benvinguda el regidor Daniel Ibanco. La presidenta de l’IECMA, Rosa Seser, acudí a la reunió juntament amb d’altres socis com Jaume Buigues, Mateu Artigues, Antoni Prats i Joan Ivars. Per part de l’Institut Juan Gil-Albert, que depèn de la Diputació Provincial d’Alacant, va assisitir Joan Borja. Fins a Teulada també s’hi varen desplaçar companys d’altres instituts d’estudis comarcals, com el del Baix Vinalopó, Estudis Guardamerecns, Alfons El Vell, Associació d’Estudis de la Marina Baixa, etc. La també sòcia de l’IECMA Mila Bisquert va acudir en representació de l’Associació Cultural Amics de Teulada. 

En acabar la trobada realitzaren una visita guiada pel casc urbà i dinaren un tradicional putxero de polp.  

La FIECOV 

Teulada també acollí dissabte per la vesprada una sessió de la Federació d’Instituts Comarcals Valencians (FIECOV) on es tractaren temes sobre l’organització de la federació que encara està en el seu primer any des de la seua refundació. A l’acte acudiren, entre d’altres, el president de FIECOV, Josep Vicent Frechina, Manel Pastor, d’Alfons el Magnànim com a secretari, i Antoni Esteve Blai, de l’Institut d’Estudis Riusec-Centelles d’Oliva en funció de tresorer.

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies