El dissabte 16 de març, a les 19 hores en el Centre La Musical de Parcent, el nostre soci de l’IECMA Tomàs Llopis presentarà el seu darrer llibre ‘Les volves d’aquella neu’. L’acompanyaran la filòloga Lara Sirera i l’editora Núria Sendra.

‘Les volves d’aquella neu’ és una novel·la que parla de valors, especialment, i també d’amors i d’aventures. Quan els joves protagonistes tornen a Benifondo, després d’un viatge d’institut als Alps francesos, l’especulació urbanística està a punt de canviar moltes coses al seu poble, i de canviar-los a ells mateixos. Però un estrany personatge, un savi, que van conèixer en aquelles muntanyes els va ensenyar a demanar l’impossible i ara es proposen d’aconseguir-lo.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies