A principis de març es van donar a conèixer els premiats de la XXXVIX edició del Premis Literaris 25 d’Abril de la vila de Benissa en les modalitats de poesia, narrativa curta, teatre e investigació. Pel que fa a recerca e investigació el primer premi va recaure en el nostre soci José Luis Luri Prieto i el seu treball ‘De la construcció de la Benissa Liberal: un segle de vida política i municipal (1768-1869).

En Poesia va obtenir el guardó Josep Elies Barberà i Bolinches amb l’obra ‘Balada enmig del bosc’, en la modalitat de narrativa curta el premiat és Joan-Lluís Moreno Congost amb ‘Tocs personals’ i el premi en la modalitat teatre l’obra guanyadora és ‘Hard Rock’ de Sadurní Vergés Vilella.

Certamen de pintura Salvador Soria

L’ajuntament de Benissa també va fer públic els guanyadors de la 37 edició del certamen de pintura Salvador Soria. En aquesta nova edició, el premi va recaure en l’obra “diálogo de lo distinto”, de l’artista José Luis García Ibáñez, qui a més va ser premiat amb 5000 euros. L’obra, tal com s’ha fet en edicions anteriors, passarà a formar part de l’exposició del Centre d’Art Contemporani Salvador Soria. De la mateixa manera, el jurat dels premis va acordar atorgar els accèssits a l’obra “S/T” de l’artista Juan García Salguero i a “Cosmos 2”, de Sergio Davó González.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies