Dins de la Campanya de la Dona en la Conservació de la Natura, el Parc Natural del Penyal d’Ifac ofereix novament l’oportunitat de poder realitzar una visita al Jaciment. Sota el títol Les Governadores de la Pobla Medieval d’Ifac, es farà el dissabte 30 de març una visita guiada amb el director i codirector tècnic del jaciment en què es donarà insistència a com va arribar La Pobla Medieval d’Ifac, a ser governada per dues dones Na Saurina d’Entença, segona esposa de l’almirall Roger de Llúria i la seua filla Na Margarida de Llúria, fet insòlit en la societat feudal atès que en aquesta època les dones no podien governar. La inscripció es realitzarà a través del correu electrònic en ifac_cma@gva.es fins al 28 de març.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies