L’IECMA fa públiques les bases del III PREMI D’INVESTIGACIÓ I ASSAIG ANTONI-LLUÍS CARRIÓ I ARTIGUES. El Premi organitzat per l’Institut té com a objectiu fomentar el coneixement i la recerca sobre la comarca de la Marina Alta.

El Premi es convoca cada dos any i i s’atorga al millor treball de recerca i/o assaig, inèdit, que tracte algun aspecte relacionat amb la comarca en els camps de les Humanitats, Ciències Socials, Ciències Naturals, etc.

La dotació econòmica serà de 2.500 euros. El termini de presentació dels treballs finalitza el 15 d’abril.

Per accedir a les bases del Premio podeu clicar en el següent document.

III PREMI ANTONI-LLUÍS CARRIÓ 

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies