L’acte de presentació de la revista d’investigació i assaig de l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta tindrà lloc al Café Sendra el proper dijous 14 de febrer a les 19.30 hores. En la presentació intervindran la presidenta de l’IECMA i directora de la revista Aguaits, Rosa Seser,  i la regidora de cultura de l’Ajuntament d’Ondara, Raquel Mengual. 

En el monogràfic els diversos autors tractaran temes sobre la repressió de postguerra i en especial sobre el 18 republicans de la Marina Alta que patiren els camps d’extermini nazis. 

En la presentació es podran adquirir els dos monogràfics de la repressió publicats per l’IECMA, amb les llistes dels repressaliats, a preu reduït.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies