L’associació Cultural Ocell d’Ondara ens fa arribar la bona nova de que un dels seus socis, el també ondarenc Mark Dasousa ha rebut un premi especial de l’edició 2019 d’Enderrock, en concret el Premi Joan Trayter al millor productor i arranjador musical . També han rebut guardons enguany La Trinca, Joan Manuel Serrat, Colita i Pilar Aymerich.

Mark Dasousa, d’Atomic Studio, fa més de 15 anys que és l’artífex de la sonoritat i la producció de l’escena alternativa de les músiques sorgides del País Valencià, amb la filosofia per bandera d’ajudar a crear escena”, ressalta Enderrock.

El Grup Enderrock ha fet públics els quatre guardons especials que atorgarà en el marc de la 21a edició dels Premis de la Música Catalana, dels quals també ha donat a conèixer els finalistes de les diferents categories. Els guardons es lliuraran el 28 de febrer en una gala a l’Auditori de Girona.

Enguany el Premi Enderrock d’Honor s’ha atorgat a La Trinca, amb motiu del 50è aniversari de la creació del trio de Canet: Toni Cruz, Josep Maria Mainat i Miquel Àngel Pascual van debutar per primer cop en directe el 1968 a l’estudi Toreski de Ràdio Barcelona.

El Premi Enderrock a la Trajectòria s’ha concedit a Joan Manuel Serrat, que també va debutar fa poc més de mig segle i va canviar la història de la Nova Cançó com a 13è membre dels Setze Jutges. “Va ser la primera estrella mediàtica de la Cançó i els seus discos van sonar arreu de l’Estat espanyol i també a Sud-amèrica”, destaca la revista.

Per la seva part, les fotògrafes Colita i Pilar Aymerich rebran el Premi Enderrock Estrella. “Amigues i pioneres en el món de la fotografia han marcat un abans i un després en la música catalana. Colita va obrir-la a la modernitat i Pilar Aymerich la va connectar amb les lluites socials”, assenyala el veredicte.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies