L’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, a fi de contribuir al desenvolupament de la investigació en ciències socials i humanitats a la província d’Alacant i de donar suport a les experiències complementàries a la formació docent i al desenvolupament d’actituds investigadores, convoca les Ajudes a la Investigació 2019. El termini per presentar les sol·licituds d’ajuda finalitza el 4 de març de 2019.

L’IAC Juan Gil-Albert és un organisme dependent de la Diputació Provincial d’Alacant.

Més informació a http://www.iacjuangilalbert.com/ca/ayudas-a-la-investigacion-2019/

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies