La Casa de Cultura de Xàbia acull aquest divendres, 11 de gener, la presentació del llibre “Els Parlars Valencians” un treball sobre la riquesa lingüística signat per Vicent Beltran Calvo i Carles Segura-Llopes i que ha sigut editat pel Servei de Publicacions de la Universitat de València.

La cita, en la qual a més dels autors participaran el regidor de Cultura, Quico Moragues i la professora de Llengua Valenciana Àngels Buigues, és a les 20 hores i l’accés gratuït. 

Els Parlars Valencians és fruit d’un exhaustiu treball de camp dialectològic en més de 250 municipis de la geografia valenciana, estudis que han sigut mereixedors del Premi IEC de Lexicografia i Onomàstica Joan Coromines 2017.

La publicació, que està en la segona edició, està pensada per a tots els públics i incorpora gràfics com els mapes de paraules que permeten descobrir amb una simple ullada la gran varietat lingüística.  A més de l’interès filològic, aquest llibre vol reivindicar l’autoestima de tota varietat dialectal, la forma de parlar de cada poble, les seues paraules peculiars i pròpies.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies