El departament de Cultura de Xàbia presenta aquest divendres 25 de gener el segon volum de “Quaderns del Museu”, una publicació que es va reprendre l’any passat per a difondre els estudis sobre història i patrimoni local per a fer-los accessibles al públic en general. La publicació, un monogràfic, està dedicat a l’època moderna que abasta des del segle XVI a principis del XIX.

L’autor és Antoni Grau Escrihuela, doctor en geografia i història per la Universitat de València. Grau ens acosta un retrat de la Xàbia de l’època, amb les seues complexitats socials i econòmiques, caracteritzada pel domini senyorial i uns valors molt diferents als actuals.

L’acte, que es celebrarà a les 20 hores a la sala de conferències del Museu Soler Blasco, comptarà amb la presència del director del Museu i soci de l’IECMA, l’arqueòleg Ximo Bolufer, així com del regidor de Cultura, Quico Moragues.

La publicació del volum d’enguany és en valencià. En la seua versió online –es penjarà en la web municipal www.ajxabia.org- també estarà disponible en castellà i anglés gràcies a les traduccions realitzades per l’associació Amics del Museu. Cultura posarà a la venda aquesta publicació a un preu d’11 euros.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies