El divendres 1 de febrer tindrà lloc a Pego la presentació del llibre del nostre soci de l’IECMA Tomàs Llopis “Les Volves d’aquella neu”. L’acte que tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Pego (c/. Sant Domènec,5), a les 20 hores comptarà amb la presència de Tomàs Llopis, de l’editora i també sòcia de l’Institut d’Estudis, Núria Sendra,  i de la filòloga i poeta, Maria Alemany. 

‘Les volves d’aquella neu’ és una novel·la que parla de valors, especialment, i també d’amors i d’aventures. Quan els joves protagonistes tornen a Benifondo, després d’un viatge d’institut als Alps francesos, l’especulació urbanística està a punt de canviar moltes coses al seu poble, i de canviar-los a ells mateixos. Però un estrany personatge, un savi, que van conèixer en aquelles muntanyes els va ensenyar a demanar l’impossible i ara es proposen d’aconseguir-lo.

 

 

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies