El divendres 1 de febrer la Fundació Baleària i l’Ajuntament de Pego tenen previst inaugurar al Museu d’Art Contemporani de Pego l’exposició “Les rodes de la memòria “de l’artista i soci de l’IECMA, Ramón Pérez CarrióLa pintura d’inspiració clàssica de Pérez Carrió evoca un món d’espiritualitat i simbolisme en captivadors ambients neoromàntics. L’acte es farà al centre d’exposicions a les 19 hores. També està prevista l’actuació del grup Terato Teatre. 

 

Ciència i Tecnologia

El mateix divendres es celebra a Pego el VII Cicle de Conferències Ciència i Tecnologia “La ciència al III Mil·lenni” “La Radiació Còsmica. Podem viatjar a l’espai?” a càrrec de Gumersindo Verdú Martin, Catedràtic del Departament d’Enginyeria Química i Nuclear de la UPV. Serà a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós a les 19.30 h.

 

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies