Aquest divendres 25 de gener a les 20 hores El Casal Jaume I de Pedreguer organitza la conferència “El Parc Natural del Montgó – Flora i Fauna” on es parlarà de les espècies més significatives, endèmiques o amb poblacions molt reduïdes. L’acte comptarà amb la participació de Joan Sala Bernabé com a President de la Junta Rectora del Parc Natural del Montgó i membre d’Acció Ecologista Agró.

Recital de poesia

El dissabte 26 al Casal Jaume I també està previst un recital de poesia a càrrec de Núria Feliu que estarà acompanyada musicalment per Álex Velázquez. L’entrada és gratuïta.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies