El divendres 25 de gener a les 20 hores a la Casa de Cultura d’Ondara l’escriptora i sòcia de l’IECMA, Elvira Cambrils, presentarà la seua darrera novela ‘A la platja de Camús’. L’obra és un thriller protagonitzat per un músic valencià de nom Toni-Lluís (en homenatge a Toni-Lluís Carrió i Artigues) que denuncia la corrupció en el poder valencià.

L’acte també comptarà amb la presència de la regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, i amb la participació del gerent de la MACMA, escriptor i també soci de l’IECMA, Jovi Seser. També hi haurà lectura dramatitzada d’alguns textos de la novel·la.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies