Les jornades sota el títol “Descobrint el Palau-Castell d’Ondara; el Món Feudal a la Marina Alta” es celebraran el cap de setmana dels 19 al 20 de gener. Es centraran en l’època medieval i comptaran amb tallers per a xiquets sobre el món dels castells, els cavallers i els musulmans en l’Ondara dels S.XIII i XIV.

El dissabte 19 s’oferiran dues conferències. “Els pilars del Regne. La Pobla d’Ifac i les viles medievals a la Marina Alta (Segles XIII-XIV), a càrrec del Dr. José Luis Menéndez, tècnic del MARQ i director de les excavacions de la Pobla Medieval d’Ifach; i “El Palau- Castell d’Ondara a la llum de l’arqueologia d’urgència”, a càrrec dels arqueòlegs Josep Ahuir i Carles Juan, que presentaran els resultats de les intervencions arqueològiques al voltant del Castell. A continuació es visitaran les restes visibles i lloc on estaria l’antic  Palau-Castell. 

Per al diumenge 20 de gener es proposa un viatge per a visitar la Pobla Medieval d’Ifach i els Banys de la Reina, a Calp.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies