El proper divendres 25 de gener es presenta a les 19 hores a la biblioteca Enric Valor dels Poblets el darrer llibre de Salvador Salort ‘Revoluciones industriales, trabajo y Estado del Bienestar. La gran ruptura mundial contemporánea’. Salort és soci de l’IECMA i membre del Consell de Redacció de la revista Aguaits. Nascut a Els Poblets els 1947 també és professor Jubilat d’Història i Institucions Econòmiques a la Universitat d’Alacant. La seua principal línia d’investigació s’ha centrat en estudis d’Hisenda local espanyola i en l’Estat del Benestar, assumptes dels quals ha publicat llibres i articles.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies