El dimecres 24 de gener els departaments d’Hostaleria i Turisme i d’Administració i Gestió de l’IES Maria Ibars de Dénia han celebrat la V Jornada Gastronòmica dedicada a la figura i obra de l’escriptora Maria Ibars a les instal·lacions del Cdt de Dénia. La jornada forma part dels actes que l’Institut organitza amb motiu de la declaració de Dénia com a Ciutat Creativa de la Gastronomia de la UNESCO. 

L’objectiu de la jornada ha estat posar en valor la figura de l’escriptora i poetessa de Dénia, i en aquest sentit, elaboraren un menú amb ingredients i plats que l’escriptora anomena en la seua obra. De fet, durant l’acte també es llegiren alguns d’aquests passatges i s’escoltaren peces musicals de la seua obra poètica recopilada en el disc “10 Poemes de Penyamar” de Jaume Ginestar.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies