El proper 23 de desembre, diumenge, es representarà en el marc de l’església de santa Caterina de Teulada, el Senyal del Judici, que s’iniciarà amb la cercavila de les aixames, la dansa de la mort, i conclourà amb el Cant de la Sibil·la.

A les 19.30 hores l’acte començarà amb el toc de tempesta i concentració per a la cercavil·la a la plaça del Porxe. A  les 19.40 hi haurà toc de tempesta de la cercavila de les aixames. A les 19.50 hores serà el torn per a la dansa de la mort a la plaça de l’església, i finalment a les 20 hores hi haurà toc de tempesta i es representarà El senyal del judici i el Cant de la Sibil·la a l’església de Santa Caterina

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies