El passat 7 de desembre es va inaugurar al Centre d’Art L’Estació de Dénia l’exposició “Homenatge a Alberdi” en la que han participat els artistes Josep A. Ahuir, Rafael Carrió, Joan Castejón, Modest Marí, Toni Marí, Manuel Navas, Teo San José i Quico Torres.

L’homenatge a l’escultor Joxe Manuel Alberdi, s’emmarca dins dels actes que el consistori dianenc ha preparat en el desè aniversari de la seua mort. Alberdi fou un dels xiquets del País Basc que després del bombardeig de Guernica va fugir amb el vaixell La Habana cap a Southampton. Després d’una vida a l’exili va tornar el 1968 a Espanya. El reconegut escultor va comprar una casa a Jesús Pobre on va fixar el seu estudi de treball influenciant així a diversos artistes de la zona.

L’exposició organitzada per l’Associació Vent de Progrés amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de Dénia es podrà veure fins el 7 de gener de 2019.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies