El pròxim dimecres 5 de desembre, a les 20.30 h, s’inaugurarà ‘Batman sóc jo!’ de l’artista local José Vidal Porres al Centre d’Art Taller d’Ivars.

L’artista exposarà una col·lecció d’obres de diversa tipologia per tractar de reflectir la dualitat de l’ésser humà amb tècniques mixtes: collages, intervencions, dibuixos amb tinta xina i moltes altres més. Porres considera que ‘moltes voltes les persones són dues cares d’una mateixa moneda on a l’hora de ser persones normals, també a vegades poden ser herois i heroïnes”. Amb aquesta exposició també es tracta de trencar els estereotips clàssics de pintures, com poden ser els bodegons, on Porres porta a terme una particular revisió del concepte i mostra obres interessants.

Aquesta exposició, oberta fins al 4 de gener, es podrà visitar de dimarts a dissabte en horari de 18 h a 20.30 h. Des de l’Ajuntament de Benissa es dóna així continuïtat a una sèrie d’exposicions destacades com les de Joan Castejón o el pintor local Josep Ivars Ivars, entre altres.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies