L’espai cultural “Les Cases del Batle” de Benissa acollí el dijous 13 de desembre la presentació del Calendari dels Brillants 2019, l’almanac més important dins del nostre mapa literari i cultural, tal com introduí el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Benissa Manuel Juan Giner. Ja a continuació, Jovi Lozano-Seser, gerent de la MACMA, entitat editora del projecte, repassà el procés “gairebé artesà” de distribució que acompanya la publicació del calendari cada any i que en cada edició abasta més referències i punts de venda.

En la presentació més literària del volum d’enguany, Joan Josep Cardona, responsable i propietari d’aquest veterà projecte editorial, descrigué les innovacions que enriqueixen la publicació de 2019, com ara l’apartat d’articles monogràfics dedicat a Sant Vicent Ferrer o l’apèndix La natura raonada amb articles de caire científic que complementen el ventall intel·lectual del gruix d’una publicació que creix en pàgines i continguts. 

El Calendari dels Brillants 2019 ja està disponible a les llibreries de la Marina Alta.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies