L’Ajuntament de Benissa ha rebut l’autorització de la Direcció General de Patrimoni de Conselleria de Cultura  per a poder intervenir i executar el projecte de condicionament i museïtzació de la Casa-Torre del Tros de Les Calcides.

Com a monument declarat  Bé d’Interés Cultural (BIC), les actuacions per a la creació d’un nou recurs cultural i turístic per a Benissa han requerit l’autorització prèvia de la Conselleria de Cultura que ostenta la tutela del monument. Està previst que els treballs s’inicien durant 2019, posteriorment a la licitació i adjudicació d’unes obres que es realitzaran amb el suport de Presidència de la Generalitat i dels Fons europeus FEDER. 

El mes de juliol passat ja es va anunciar la recepció d’una subvenció de 89.359 € dins de les ajudes per a “Projectes locals d’actuació per a la protecció, conservació o recuperació sobre bens del patrimoni cultural valencià i la seua posada en valor, susceptibles de cofinançament pel Programa operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020”.

A través d’aquestes ajudes s’adequarà funcionalment per tal de permetre la visita i la interpretació de l’edifici i del territori costaner de Benissa als segles XVI-XVIII. 

Amb aquestes actuacions, la Regidoria de Documentació i Espais Culturals marca la línia a seguir en matèria de recuperació, conservació i creació de recursos culturals i turístics en els edificis històrics per tal d’oferir una alternativa cultural de qualitat, diferenciada i complementària al turisme de sol i platja.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies