El museu Soler Blasco de Xàbia estrena aquest divendres 30 de novembre una interessant exposició de l’il·lustrador i dissenyador gràfic local Daniel Fernández Calzado, també conegut com Fércalcer.

La inauguració serà d’aquesta mostra a les 19’30 hores i es podrà visitar fins al 13 de gener.

Baix el títol “Ink hole”, Fércalcer proposa una original sèrie de dibuixos que tenen com a punt de partida un forat –en la major part de casos un cercle o esfera- i que l’artista converteix en la connexió del representat en el paper amb la realitat tridimensional.

Castejón a la Casa del Cable

A Xàbia també es pot veure en la Casa del Cable l’exposició de serigrafies ‘Obra Seriada sobre paper” del conegut pintor, gravador i escultor, Joan Castejón, també soci de l’IECMA.

La mostra és una selecció de 19 serigrafies de dibuixos originals realitzats des dels anys 60 fins a l’actualitat i que arreplega els seus elements més icònics com són les mans o els personatges mitològics.

L’exposició de Castejón estarà a la disposició del públic fins al 12 de gener.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies