El proper divendres 30 de novembre a les 20 hores a les Cases del Batlle de Benissa es presentarà el llibre ‘Els parlars valencians’, escrit per Vicent Beltran Calvo i Carles Segura-Llopes. 

Editat pel Servei de Publicacions de la Universitat de València, ‘Els parlars valencians’ endinsa a la persona que el llegeix a conéixer la riquesa lingüística del valencià, arreplegant les variants i l’ús diferenciat de moltes paraules, després d’un procés on han arribat a consultar el parlar de prop de tres-cents pobles, entre ells Benissa, on el Departament de Normalització Lingüística va participar en diverses entrevistes al veïnat.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies