El passat divendres 23 de novembre a la Sala d’actes de l’Espai Cultural “Les Cases del Batlle” de Benissa es va fer l’acte de presentació del llibre ‘El bancal blau’ d’Angel Crespo.

En l’acte varen participar la presidenta de l’IECMA, Rosa Seser, el regidor de cultura, Manuel Juan Giner, ‘l’esposa d’Àngel, Concepció Santacreu Baidal i el doctor en Filologia Francesc Reus Boyd-Swan.

‘El bancal blau’ és una de les darreres publicacions de l’IECMA.

  

 

Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies