DÉNIA. DIVENDRES 19 D’OCTUBRE. 20. Casa de Cultura de Dénia
Conferència de l’investigador Miguel S.Puchol sobre el Bombardejos a Dénia durant la guerra civil amb fotografies i un audiovisual.
D’altra banda l’acte d’homenatge a les víctimes dels bombardejos es trasllada al DIVENDRES D’OCTUBRE, a les 20 hores, coincidint amb la inauguració de les exposicions “Dénia en temps de guerra i repressió, 1936-1939” i “Arquitecturas para la defensa de la costa mediterránea (1936-1939)”,  en el Centre d’Art l’Estació.
   
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies