El proper diumenge 30 de juny, a les 19:00h., l’Església de Sant Miquel de Gata de Gorgos acollirà un esdeveniment excepcional per als amants de la música clàssica. L’Orquestra de la Marina Alta (OMA) oferirà un concert dedicat a les obres mestres de Wolfgang Amadeus Mozart.

El programa inclou la famosa “Simfonia núm. 40” i una selecció d’àries i duets dels seus operes més reconeguts: “Don Giovanni”, “Les Noces de Fígaro” i “Così fan tutte”.

El concert comptarà amb la presència destacada de Belén Roig com a soprano i José Monfort com a tenor, sota la direcció de Francesc Estévez.

Aquest concert, amb entrada gratuïta, és una oportunitat única per gaudir d’una vetllada musical de qualitat en un entorn magnífic. L’Orquestra de la Marina Alta, coneguda per la seva excel·lència i passió, promet oferir una interpretació que emocionarà tots els assistents.

No us perdeu aquesta cita amb la música clàssica que, sens dubte, serà un dels esdeveniments culturals més destacats de l’estiu a la comarca.

Us esperem a tots el 30 de juny a l’Església de Sant Miquel de Gata de Gorgos per gaudir d’una nit inoblidable amb Mozart.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies