La localitat d’Els Poblets celebra un any més el seu reconegut festival Música als Bars, arribant enguany a la seua onzena edició. Aquest esdeveniment, que omple els establiments del municipi de ritmes variats i festius, ha preparat una programació diversa i atractiva per a aquest mes de juny.

La inauguració va tenir lloc el passat 31 de maig al Bar Temptacions amb l’actuació de Trío Mi Son, un projecte de música cubana que va transportar el públic a l’essència dels sons tradicionals cubans com el son, guaracha i boleros.

El 7 de juny, el Stuttgart Bar va acollir a Distellery, una formació que va evocar les tradicions musicals d’Irlanda i Escòcia, oferint una nit de música celta que va convidar a ballar i gaudir de les cançons tradicionals i composicions pròpies.

La següent cita va ser el 14 de juny a la Cafeteria Andreu amb Caeli Jazz Hot. Aquest grup de la Marina Alta va interpretar cançons populars de grups com Sau i Lluís Llach, adaptant-les al jazz Manouche i oferint un toc de frescor i elegància.

El festival continuarà el 21 de juny al Bar Rest. La Bresca amb Lulú y los Tigretones, una banda que ofereix versions de pop i temes populars de totes les èpoques en un estil gypsy folk. Aquesta serà una nit plena d’energia i diversió.

El 28 de juny, el Bar Gladis serà l’escenari de S.A for Dixieland, una banda de jazz que transportarà els assistents als carrers de Nova Orleans, recreant l’ambient de les celebracions del Mardi Gras amb el seu repertori de jazz primitiu.

Per concloure, el 5 de juliol al Almadrava Bar, Odojá tancarà el festival amb la seva música que ens portarà a Brasil amb els ritmes de Jobim Caetano i Joao Gilberto, prometent una vetllada fantàstica.

No us ho perdeu!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies